Fredag, löning och proteinpannkakor till frukost

God morgon! Har precis ätit proteinpannkakor med äpplemos och kanel. Inga färska bär eller annat roligt hemma, så det är dags att veckohandla.

Jag har fredagsfeeling och det ska bli härligt med helg. Har i stort sett inget inplanerat och det känns sååå skönt! Hela familjen är rätt sega efter tidigare morgnar och helt nya rutiner. Eftersom jag lyckades sova hela sju timmar i natt blir det träning idag.

Inser att det är löning för många och det innebär att butikerna har extra erbjudanden. Tänker tipsa om dessa precis som jag brukar, men också ta in lite barnmode och vilka erbjudanden som finns där. Det är ju en hel del som måste införskaffas vid förskole- och skolstart.

 

Tidigare brukade jag göra egna havrepannkakor med mjölk, ägg och mixade havregryn. Detta är en färdig mix som går betydligt snabbare. Fick den i senaste Smakbox och testade för första gången idag. Ska köpa hem fler härifrån. Det är väldigt god smak på dem och de känns inte konstlade i smaken – innehåller havremjöl och ägg vilket är det jag också gör mina pannkakor på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.