Deichmann i nytt samarbete med Ellie Goulding

Det här inlägget är i samarbete med Deichmann.

Idag blev det officiellt att Deichmann släpper en ny skokollektion i samarbete med den brittiska sångerskan Ellie Goulding. Jag gillar Deichmanns specialkollektioner (mina favoritpumps med nitar kommer från en sådan skokollektion) och jag fick tjuvkika på senaste gästkollektionen som innehåller många snygga höstskor.

Du hittar vardagliga skor, eleganta sammetsklackar, rejäla ankelboots, boots med snörning och extravaganta overknee boots, skriver Deichmann i pressmeddelandet.

Kollektionen släpps online och i butik på måndag den 28 augusti 2017 och kommer att finnas tillgänglig i 21 länder.


Jag har fått möjlighet att testa ett par skor från kollektionen och mitt val föll på dessa höga stövlar. Gillar den enkla designen och ganska raka skaftet. Tänker mig att de kan bli kanonsnygga till korta kjolar och shorts i höst och vinter, men också ovanpå tajta byxor eller jeans. Och det är just den byxmodellen jag har många av.

Berättar mer så fort jag fått hem mitt recensionsexemplar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.