ANNONS:

Vad är det för skillnad på mene&moy och nya Eneomey?

eneomey mene&moy skillnad

Beställde en ny Phytic Cream som numera heter Stim Renew 8. Mene&moy bytte ju namn till Eneomey för ett tag sedan. Den är inte lika kraftig i konsistensen och det känns som det är mer än det som skiljer. Måste bara använda den mer för att komma på vad det är. Kanske mindre kraftfull? Men det ska vara samma halt av syror.

Beställde också ny cleanser för känslig hud som numera heter Soft Cleanser. Den känns ganska lik i konsistens och effekt men jag tror de gjort den mindre rosdoftande. Synd, för jag gillade att doften stack ut bland alla andra “cleana” dofter.

 

Förpackningarna har tyvärr blivit så fula. Ser ut som typisk billig och ineffektiv kräm som liksom försöker se bra ut på utsidan. Gillade Mene&Moy’s tidigare superenkla design i vit och grått/silver. Så anspråkslösa på utsidan och omvänt på insidan – så potenta.

Jag får avsluta detta inlägg innan jag kommer på mer negativt. 😉

Inköpsställe: Finns hos Hudoteket. Skincity sålde mene&moy men har inte tagit in Eneomey (än).

Har du testat? Vad tycker du om nya Eneomey?

1 Comment

  1. Martina
    28 April 2020 / 06:42

    Hej!

    Jag vet att detta är en gammalt inlägg. Hittade det när jag googlade Mene&Moy. Tyvärr är det inte samma produkter eller ens samma företag har jag fårr berättat för mig. Eneomey är ett “nytt” företag som gjort en fuling och kopierat allt rakt av och hört av sig till MeneMoys kunde roch sagt att dom bytt namn.

    Phytic acid Cream är inte alls samma sak tycker jag längre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.