ANNONS:

Modetrender hösten 2017

modetrender hösten 2017

Höstens mode 2017 bjuder på många och lekfulla trender. Vill du hålla din stil ganska klassisk och ren så kanske du väljer att till exempel matcha med ett par slip-ins eller mules som får sticka ut med någon spännande detalj. Om du gillar att leka med färger och mönster är det fritt fram i höst. Det är det förstås alltid, men i höst tror jag att fler vågar leka med modet då trendvinden blåser på med färg, mönster och knasiga detaljer.

Bilderna i kollaget är ett litet, litet urval av allt som finns. Tack till Boozt, Ellos, Zalando, Zara, H&M, Wakakuu och Vila för lånet av bilderna.

Här är min guide till höstmodet 2017:

Färger
Förutom traditionella höstfärger finns ovanligt mycket rött (klarrött, varmt rött och vinrött) och gult i höst. Vågar du så kan du matcha dessa färger i en och samma outfit. Det finns ovanligt många väskor i olivgrönt vilket är en bra basfärg som passar till mycket.

Detaljer & mönster
Volanger på det mesta, rosetter, småblommigt på mörk botten (främst) och andra blommor. Kritstrecksrandigt dyker upp här och där. Broderade blommor på tröjor och jeans. Större väskor finns kvar men mindre väskor kommer starkt, typ som den jag har i profilbilden här till höger. Det finns släta väskor och quiltade.

Skor
Slip-ins, mules, boots med taxklack och gärna med knasiga detaljer och något udda materialval som sammet och sandaler/slip-ins med fuskpäls. Spetig tå på boots som sitter tajt, ballerinaskor och slip-ins. I höst är det lätt att hitta platta festskor och boots med låg klack.

Byxor/jeans
Ankelkorta, tajta byxor och jeans med detaljer som slits fram, volang, utsvängt eller rå kant (jeans). Eller så väljer du tvärtom; vida, fladdriga byxor med pyjamaskänsla och mönster. Revärer förekommer också.

Spana in alla mina blogginlägg om hösten 2017!

Jag är ganska säker på att jag kommer att vilja lägga till mer och uppdatera det här inlägget de närmaste veckorna. Skriv gärna en kommentar om vad du kommer att satsa på i höst. Hjälkp mig att uppdatera med mer höstmodetrender.

4 Comments

 1. Johanna
  3 August 2017 / 13:25

  Å Tack! Din blogg är verkligen grym! ❤️ Så fina & bra tips! Enda bloggen jag behöver 😘
  Kram Johanna

 2. M Therese fredin
  9 August 2017 / 15:49

  hej! kollade in lite modenytt inför hösten i dag. hittade pilotbrillor som tydligen är hett nu i höst…ej solglasögon…men som ska bäras som assessoar… gillar din sida!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.