Konferensmöbler till hemmet

I samarbete med AZ Design.

Azdesign.se är en nätbutik där du kan beställa restaurang-, konferens- och eventmöbler. Det finns färdiga möbler i deras egen design och varumärken som till exempel StableTable, Gaber och Sorbetta Salvatore. Och en kul grej är att du själv kan designa möbler så att de både passar in både utseende- och storleksmässigt.

Det bästa är nog att det går att beställa möbler därifrån som privatperson också. Vad sägs om att inreda barnrummet med skolmöbler, arbetsrummet med konferensmöbler eller köket med cafémöbler? Det är bara fantasin som sätter gränser. Visst kan det vara kul att mixa företagsmöbler i hemmet med ordinarie inredning?

Men är det inte dyrt att designa en egen soffa, kanske du tänker. Nej, faktiskt inte. Du kan få en restaurangsoffa för några tusenlappar per meter. Ja, du läste rätt! Det går att köpa soffa metervis. Helt underbart! 🙂 Funderar på om det hade varit snyggt med en röd restaurangsoffa längs hela väggen i köket. Eller kanske en krämvit.

bord till konferens

Bord till konferens är något som Azdesign.se också har i sitt sortiment. Själv är jag mycket förtjust i runda mingelbord, eller ståbord som Azdesign.se benämner det som, som gör att konferensen inte blir så stel och fyrkantig. Konferensmöbler och -miljön är viktigare för konferensen än vad man kan tro och kan hjälpa till att skapa rätt stämning.

När jag och Anna har ordnat mingel eller konferens med influencers har vi alltid flyttat runt både bord och stolar tillsammans med personalen för att få det som vi vill. Eftersom vi har velat få till mingel i första hand har det varit viktigt för oss att använda knappt några stolar men desto fler mingelbord. Vi har sett ut som flyttgubbar precis innan eventen. Det skulle nästan filmas. 😉

 

Det finns också utemöbler, visserligen främst avsedda för offentliga miljöer, men absolut fungerande hemma också i uterummet, på trädäcket eller gräsmattan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.