Bra och billiga basplagg

Mixa billigt och dyrt

Som du kanske märker försöker jag att få in en mix av både billiga och dyrare plagg här i bloggen. Själv tycker jag att det är kul att mixa svinbilliga plagg med dyrare saker (fast på rea så det inte blir sååå dyrt ändå).

Här gillar jag att shoppa billigt

Vila är ett av de ställen jag tycker om att handla lite billigare hos. Jag gillar också H&M (som så många andra) men har blivit mer och mer förtjust i Zara det senaste året. Visserligen kan Zara vara dyrare än H&M men jag tycker att det är lite härligare plagg helt enkelt som faller mig mer i smaken. Ofta kan det se snyggt ut i H&M webbshop och sedan är det inte lika kul i verkligheten, t. ex. sämre passform eller kvalitet.

Två bra basplagg

Två bra basplagg är klänning och kofta. Klänningen jag gillar, och har bloggat om (läs: tjatat) en hel del, heter Vitinny och kommer från Vila [Köp här]. Kostar 249 kr så att man kan köpa den i olika färger. Jag gillar den nya, eldröda färgen. Tillika en av trendfärgerna hösten 2017.

Ett annat bra basplagg jag glömt bort de senaste åren är koftan. Lite synd, för den passar ju till så mycket. Den svarta på bilden kommer också från Vila [Köp här] och kostar 350 kr. Den är av härlig bomullsmix och finns i flera olika färger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.