ANNONS:

Läsarfråga: Hur ska oljorna från Decleor användas?

decleor oljor

Fick denna läsarfråga för några dagar sedan:

Hej,

jag köpte detta kit plus även rengöring fr Decleor.
Men nu känner jag mig lite dum…HUR ska jag använda dessa på bästa sätt?:)
Vill också komplettera med en dagcreme; har du ngn rekommendation?

Du ska inte alls känna dig dum!! Grattis till ett fint köp! 🙂

Eftersom du redan har dessa oljor och ytterligare en rengöring från Decleor föreslår jag att du fortsätter med en dagkräm från Decleor också så att du kan testa hela serien. Om du är ute efter en dagkräm som är lugnande och ger fukt så kan jag rekommendera Decléor Hydra Floral Hydrating Fluid SPF30 [finns här] som är en lättare dagkräm i pumpflaska eller Hydra Floral Multi Protection Cream Light [finns här] som finns i burk och som är något tjockare (dock inte fet). Gå efter hur mycket fukt din hud behöver.  Har du torr hud är det bättre att du väljer Hydra Floral Multi Protection Cream Rich [finns här].

Nu till oljorna/produkterna i kitet ovan:

Oljerengöringen i pumpflaska – använd separat eller före en skummande rengöring. Massera in på torr hud, massera med lite vatten och skölj sedan av.

Ansiktsoljan i flaska – droppa några enstaka droppar i handen och sprid ut punktvis i ansiktet. med fingertopparna Massera in och ta sedan någon av dagkrämerna jag tipsade om.

Kroppsoljan (liten flaska) – använd efter duschen särskilt på torra ställen som knäskålar till exempel. Oljan som blir kvar på händerna kan du använda i hårtopparna för vårdande effekt.

Nattkrämen (i burk) – använder du på kvällen efter ansiktsoljan i flaska. Värm en ärtstor klick mellan handflatan och ett finger och massera in i ansiktet.

Kroppsskrubben – perfekt att använda i duschen före kroppsoljan.

Knepet med Decleor är att använda små mängder. Produkterna är mycket vårdande och räcker ett bra tag. Hör av dig igen om något är oklart. 🙂

Inköpsställen: Decleor finns hos Skincity, Eleven och Kicks.

1 Comment

  1. Jenny
    1 August 2017 / 10:09

    Tack!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.