Den sommaren, den sommaren

Förstår att många är besvikna på vädret i sommar, men måste ändå sticka ut hakan och säga att jag inte tycker det är så förfärligt. Det har ju trots allt varit ganska många solglimtar mellan regnskurarna, det är faktiskt lite mysigt att höra smattret av regn och det går att jobba utan att få värmeslag. Omväxling förnöjer! Däremot har det inte varit så många stranddagar eller ljumma kvällar på uteserveringar, inga alls faktiskt. Men det får jag ta igen nästa år.

Märks att det är 1 augusti idag, särskilt i inkorgen, för en hel del verkar ha kommit igång igen efter semestern. Det är mer energi, förberedelse och fokus inför hösten – jag gillar det!

Men än är det sommarlov, några få veckor till, och vi kör igång med simskolan denna veckan. Min gamla väska från H&M fick hänga med på badet idag. Är fortfarande lika förtjust i den flätade axelremmen.

 

Och barnen fick alldeles för stora strutar efter badet. Ops! 😉

 

Och vi har njutit av fjärilsbusken vid badet som är smockfull med fladdriga fjärilar.

Hur har din sommar varit hittills?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.