Avslöjande: Detta är kaffeprenumerationen jag bloggade om

Det här inlägget är i samarbete med min webbtjänst Hittabox.

För några veckor sedan nämnde jag att jag testat ett nyrostat kaffe som det går att prenumerera på. Nu kan jag avslöja vilket kaffe det är – Kafferosteriet Koppars eget kaffe. De köper själv in noga utvalda kaffebönor och rostar själv. Sedan packas det omedelbart för att bibehålla aromen och skickas ut till prenumeranterna som kan njuta av nyrostat kaffe. Det är dessutom 100% ekologiskt. Och framför allt är det väldigt, väldigt gott.

 

Jag väntar en ny leverans i veckan som jag ser fram emot. Eftersom kaffet paketeras i speciella påsar får det garanterat plats i brevlådan och behöver inte hämtas ut på något utlämningsställe. Priset för ett kaffebrev är 69 kr inkl. frakt vid en löpande prenumeration. Du får en ny leverans varannan vecka.

Kaffet från mataffären är inget kul längre. Har man en gång testat vill man inte gå tillbaka. 😉

Läs mer om Kafferosteriet Koppars kaffebrev / beställ en prenumeration direkt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.