ANNONS:

Canvastavlor som sätter ny piff på hemmet

Detta inlägg är reklam i samarbete med Pixers.

Pixers är en nätbutik där du kan välja mellan 1000-tals olika fotografier och använda dessa till poster, canvastavlor, tapeter och väggdekorer. Du kan också välja att ladda upp egna foton du själv tagit. Kanske har du under sommaren lyckats fånga nyckelpigan som precis lyfter, en underbar bild på barnen eller en fantastisk bild på landskapet? Vi samlar mängder av digitala foton men det är en promille som lyfts fram eller framkallas. Varför inte göra tavlor på de finaste motiven – dina egna eller de du hittar hos Pixers.

Jag ska ge några exempel på canvastavlor jag tycker är fina. Ovan ser du en vit tiger. Jag gillar kattdjur och tiger är inget undantag. Tänker mig att den vita tigern blir fin till en ljus inredning som vill behålla det ljusa men samtidigt behöver lite mer klös. 😉

Glömde nämna att alla canvastavlorna kan fås i en mängd olika format så att du verkligen kan anpassa storleken efter ditt hem. Du kan också välja mellan liggande, stående och kvadratisk.

 

Strandlivet har jag inte blivit bortskämd med direkt denna sommar. Jag hade tänkt mig att åka till stranden med barnen ofta men det har tyvärr vädret satt stopp för. Kanske därför jag lockas av detta strandmotiv. Visst ser det härligt ut? Tänker mig att vattnet är riktigt varmt. Förstås!

 

canvastavlor

En huskatt är minst lika fin som en vit tiger. Jag har börjat fundera på att skaffa katt igen så småningom så det är nog därför jag lockas av kattavlor i detta nu. Just nu pendlar jag mellan långhårig brittisk, birma och sphynx. Alla kattraser har sina fördelar men perser har jag faktiskt övergett fast jag avgudar deras temperament. Jag tycker att nosen blivit för kort de senaste 15 åren och tycker dessutom att pälsvården är riktigt jobbig. Vi får se vad och när det blir.

Kolla in fler canvastavlor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.