ANNONS:

Jag öppnar butik!

En kul nyhet, tycker jag själv om inte annat ;), är att jag öppnar en butiksdel här i bloggen. Jag kallar det Käthes butik eller Min butik kort och gott, och jag har lagt in en länk i toppmenyn. De senast inlagda produkterna finns i högermenyn.

Jag kommer löpande att lägga in alla mina absoluta favoritprodukter inom mode och skönhet. Det innebär att det blir lättare att hitta de produkter jag bloggar om. Ser fram emot att lägga till nytt, härligt höstmode.

För tillfället finns ynka tre produkter men imorgon börjar jag lägga in fler. Kanske några till innan jag kryper till kojs. Jag lade till några till.

Kolla in min butik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.