ANNONS:

Härligt!

Måste börja med att tacka för det fantastiska gensvaret på förra inlägget! Då vet jag att du vill att bloggen ska uppdateras med shoppingtips och andra inlägg precis som vanligt. 🙂

Bilden ovan tog jag sent igår kväll när jag testade outfits inför Lilla Torg ikväll. Har på mig playsuiten från Zara, en gammal väska från Marc by Marc Jacobs och boots från Vagabond.

Nu blir det inte Lilla Torg ikväll eftersom tåget är inställt då banan byggs ut. Och efter förra incidenten är jag allt annat än sugen att ta bussen själv. Så jag kom på att jag kan köra bil istället för jag behöver ju faktiskt inte dricka vin till maten – det kan jag göra vid något annat tillfälle.

I och med detta är vi inte bundna till just Malmö och i ärlighetens namn finns det roligare ställen än Lilla Torg. Så nu blir det stranden istället. Förstås! Det är så varmt och härligt väder och då ska man ju inte vara i stan. Jag hoppas vi får plats på restaurangen med utsikt över hamnen.

Och då tänker jag att jag kanske ska välja en annan outfit. Snarare sandaler eller sandaletter än boots och så vidare. Eller vad tycker du?

 

Något som jag definitivt vet är att jag älskar oljelådan från Decleor jag reafyndade hos Skincity. Tyvärr är den slutsåld nu annars hade jag lagt beslag på några till. 299 kr är ett fantastiskt pris!

Jag har preppat mitt ansikte med oljan och kroppen med body exfoliator och olja. Rengöringsoljan var också väldigt bra; den testades igår kväll. Den ska jag använda som pre-rengöring före den från Exuviance (se nedan).

 

Jag beställde fler kuligheter från Skincity. Rengöring från Exuviance som jag vill ge en chans. Ursäkta rimmet. 😉 Det blev också en peeling från Dermalogica och två till reafynd – mascara från bareMinerals och all-in-one anti-aging clay mask i 3-pack från Bliss.

Ska dricka upp kaffet nu och se om jag piggnar till. Funderar på gymmet och måste ta reda på om min seghet blir bättre eller sämre att att träna. Om inte ens kaffe hjälper väntar jag tills imorgon.

Ha en fin eftermiddag och kväll! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.