ANNONS:

Ansiktspads med syror jag rekommenderar

pads med syror
Jag fick med de här ansiktspadsen med syror i en box från Lookfantastic. Tog med mig dem när vi semestrade i Båstad och använde dem morgon och kväll. Det rekommenderas användning morgon och/eller kväll och jag körde all in. 😉 Märket är FAB First Aid Beauty som jag inte hade koll på tidigare.

Huden blev väldigt fin under veckan och när jag kom hem glömde jag bort rutinen med att använda dessa pads. Saknade den fina effekten och har nu börjar använda dem igen.

Vad innehåller då padsen? Jo, mjölksyra och glykolsyra. Så här sår det i produktbeskrivningen och jag tycker det stämmer bra:

Förbättrar hudens klarhet samtidigt som de synbart minskar porer och fina linjer. Resultatet är en friskare, mjukare och ungdomligare hud.

Jag upplever också att den dämpar utbrott av finnar. Den peelande effekten är perfekt för dagligt bruk och de är mycket prisvärda. En burk med 30 pads kostar 139 kr hos Lookfantastic vilket räcker i en månad om du vill testa en per dag. Gillar du sedan produkten, som jag gör, finns det en burk med 60 st pads. Den stora burken kostar 272 kr.

Köp Facial Radiance Pads från FAB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.