Insupit nyrostat kaffe och höstmode i trädgården

Testar en ny prenumerationstjänst för Hittabox med nyrostat kaffe. Det blir en helt annan arom när man öppnar ett sådant kaffepaket. 🙂 Berättar mer i augusti när kampanjen rullas igång.

Senaste Damernas tog jag också med mig ut i trädgården. Kul att tänka på höstmode och se till så att reafynden kan hänga med i höst också. Och inte bara i höst utan helst i många år framöver. Men under minst två månader till ser jag fram att använda mer eller mindre varma sommarkläder.

På spisen puttrar högrev med rödvin, lök, morötter, lagerblad och timjan. Det ska få koka några timmar ikväll och ytterligare några imorgon så det blir sagolikt mört. Då ska grytan också få i sig champinjoner och annat smarrigt. Hoppas det blir gott!

P.S. Spana in “rabattrutan” här till höger som uppdaterats ikväll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.