Min packning (tänker garderobskapsel)

Här är exempel på hur jag tänker praktiskt kring det här med garderobskapsel jag bloggade om här. Jag har inte packat särskilt minimalistiskt med så få plagg som möjligt, men det är genomtänkt och ger upphov till jättemånga olika kombinationer.

Ovan syns röd klänning från IRO (reafynd från Wakakuu förra året), svart t-shirt Kenzo och under den svart volangblus från Vero Moda. Ovanför toppar i färg; gult linne Zara, grön t-shirt Polo Ralph Lauren (från Zalando i år), gul blus med korta volangärmar från Vero Moda, orange t-shirt från Busnel och finstickad kofta från Missoni.

 

Vit spetstunika från H&M, tröja från Gant och en vit t-shirt från Busnel.

 

Underdelar som går i vitt, svart och denim; svarta byxor Dagmar (hittades vid garderobsrensningen), jeans Reign Italia, vita jeggings Pieces, svart kjol Zara och vit kjol i skinnimitation från Rut & Circle.

 

En röd, tunn jacka från Zara, vit kappa från Zara och svart kavaj med slits i ärmar från H&M.

 

Flip-flopen från Michael Michael Kors kanske inte blir så jätteanvända när temperaturen inte kommer att gå över tjugo grader, men tar med dem ändå. De vita träskorna från H&M/Swedish Hasbeens och favoritpumpsen från Deichmann följer också med. Kommer att ha vita eller svarta sneakers med mig eller på mig.

Tanken är alltså svart och vitt (off-white) som basfärger och då är det lätt att matcha med toppar i färg: främst rött/orange, grönt och gult. Jag har också försökt täcka in temperaturer från 14 till 20 grader och att en del aktiviteter kräver enklare klädsel men att det samtidigt kan vara trevligt att klä upp sig lite mer vid något tillfälle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.