ANNONS:

Jag testar och tävlar ut sheet mask/arkmask från Smaskmask

Det här inlägget är reklam i samarbete med Smaskmask.

Jag gillar ansiktsmasker och sheet mask (arkmask på svenska) som är välkänt i Korea. Trenden med dessa masker har nått Sverige och jag har nu fått möjlighet att testa ansiktsmasker från Smaskmask.

Vad är sheet mask?

Sheet mask är ark som är impregnerade med serum. Arken har hål för ögon, näsa och mun. De har ofta en verkningstid på minst 15 minuter för att det aktiva serumet ska kunna tränga in ordentligt. Effekten blir väldigt bra.

De arkmasker som plumpar upp, slätar till och ger fukt är perfekta att använda innan fest. Huden blir silkeslen och fuktmättad vilket gör att din foundation sitter mycket bättre och du får en väldigt fin lyster. För att få ännu bättre effekt kan du använda en ansiktsskrubb innan.

Passa på att ta en vilopaus medan masken verkar och få en avkopplande stund. Men om du inte hinner det är det ingen fara – det funkar också att vara uppe med masken.

 

Kolla in de här härliga maskerna från Smaskmask! Det finns för alla hudtyper och med olika egenskaper som renande, återfuktande, lugnande, peelingeffekt av syror och så vidare. Det gör att du kan skäddarsy hudvården och välja olika masker beroende på ditt aktuella hudtillstånd.

Själv brukar jag pendla mellan halvtorr och lite acnebenägen.

 

Smaskmask sheet mask

Jag testar sheet mask med Shea Butter

Just nu går huden mot att bli något torr igen, och därför valde jag att testa masken Pure Source Cell Sheet Mask Shea Butter (normalpris 35 kr och reas just nu för 27 kr) som återfuktar och ger näring. Den eliminerade min torra hud och pannan blev galet perfekt – som en tjugoårings. 😉 Nu har jag inte så mycket linjer i just pannan i vanliga fall men effekten var ändå övertydlig.

Kan tänka mig att det är en kanonmask att använda på vintern när huden blir som torrast.

Här kan du läsa om och klicka hem masken.

 

Vinn ansiktsmasker från Smaskmask!

Vinn ett hemligt kit med sheet masks från Smaskmask som jag valt ut. 🙂

Tävlingsuppgift:
1. Följ @smaskmask.se (Facebook) och @smaskmask (Instagram) för att inte missa kommande nyheter och tävlingar samt @kathenilsson (Instagram).
2. Motivera i en kommentar här, i din blogg och/eller ditt Instagramkonto varför just du ska vinna ansiktsmasker från Smaskmask!

Tävlingen pågår till och med den 18 juli. Vinnaren utses den 19 juli här i min blogg.

Lycka till! 🙂

Få 25% rabatt med min unika rabattkod

Och behöver du en mask innan tävlingen avslutas får du 25% rabatt med rabattkoden KATHE. 🙂 Gäller till och med den 23 juli 2017.

4 Comments

  1. Kristina Lindblom
    6 July 2017 / 08:35

    Har länge funderat på sheetmask men inte provat dom ännu! Mina kråkfötter runt ögonen behöver verkligen springa bort

  2. 6 July 2017 / 11:35

    Hoppas få testa, jag älskar sheetmasker 🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.