Förra sommarens outfit – var det varmare då?

Jag håller på att gå igenom bilder från förra sommaren för att få inspiration till sommarens outfits. Misstänker att det var varmare förra året, eller?

Här har jag på mig halsbanden med halvädelstenar från Gina Tricot (de ska tas fram igen), topp från Gina Tricot (har rensats ut), kavaj med slits från H&M (älskar fortfarande), pumps från Deichmann (kan jag leva utan dem?), byxkjol från Zara (japp, behålles) och väska från Marc by Marc Jacobs (behålles såklart!).

Tack och lov att mitt humör och framtidstro inte baseras på väder.

Det ska bli typ femton grader kallt nästa vecka med stor risk för regn så jag får nog tänka om angående att packa ner sommaroutfits. Kanske blir det varmare i slutet av juli? Eller så är det liksom kört den här sommaren. 😉 Å andra sidan är det ganska behaglig temperatur för att kunna jobba och göra utflykter. Tack och lov att mitt humör och framtidstro inte baseras på väder. 🙂

P.S. Glöm inte att kolla in “Senaste rabattkoderna” i högermenyn som kommit tillbaka efter bloggens nya design. Jag uppdaterar med nytt varje idag – t. ex. idag ger Åhléns 20% extra rabatt på alla rea.

2 Comments

  1. 4 July 2017 / 19:45

    Så snygg hela din outfit! Älskar färgerna. Och kavajen framför allt! 👌🏼💎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.