ANNONS:

Svårt att hitta en design som alla gillar

bloggdesign

Om du har varit här inne på min blogg flera gånger under helgen, har du säkert märkt att jag ändrat till några olika designteman. En del har klickat på gilla-hjärtat (som finns i anslutning till alla inlägg), men jag har också fått en del kommentarer från de som inte gillar designen och tyckte den varit rörig. Jag är medveten om att jag gillar mycket information, men att inte alla uppskattar detta.

Jag har därför tagit borta många extraelement så att ni kan tycka till om den, så som den ser ut just nu.

Personligen föredrar jag bloggar som liknar magasin, ungefär så som jag gjort om Hittabox-bloggen. Fixade också detta i helgen.

Så vad tycker du just nu – ju fler åsikter jag får desto bättre. 🙂

P.S. Hoppas att rabattkodsrutan i högermenyn uppskattas? La tillbaka den igen där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.