ANNONS:

Glasstillverkning, träning och test av ny prenumerationsbox med snacks

hemmagjord glass1
Vid lunchtid gjorde jag och barnen glass som testades på eftermiddagen. Klassisk parfait med vaniljsocker (hade inte stång hemma) som vi pimpade med ytterst finhackad, mörk choklad. Blev över förväntan!

 

traning68a
Och så en kvällsträning på det. Tyvärr väldigt instängt och varmt på gymmet vilket gjorde att jag inte orkade så mycket som jag förväntade mig.

 

mysnaxbox8
Hämtade ut en ny prenumerationsbox (presskit) som ska recenseras i Hittabox-bloggen imorgon, tänkte jag. Så kika in där sen om du gillar snacks.

 

mysnaxbox4
Så här såg det ut i boxen. Totalt livsfarlig box. 😉

Tur att jag kunde lägga in en bild från gymmet också så jag inte misstas för att vara en soffliggare i sommar som bara äter glass och snacks. Hehe!

Ska inte sitta uppe så länge och jobba idag, faktiskt. Får lägga mig innan fler glas går sönder här. Tappade två glas i modell champagneglas i golvet med 5 minuters mellanrum när jag plockade undan disk. Nej, nu får det vara nog med kras så God Natt!

1 Comment

  1. 29 June 2017 / 07:40

    Glassen ser jättegod ut! Dela recept?:) 💕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.