ANNONS:

Jag testar träskor/tofflor från Piukk

Detta är ett pressutskick från Piukk.

piuuk
På midsommar hade jag på mig dessa träskor från Piukk. Eller tofflor som vi brukar säga i Skåne. 😉 Och det är ju väldigt passande att säga tofflor eftersom Piukk tillverkas i Skåne sedan tre generationer tillbaka.

Modellen jag testat heter Piukk öppen sandal brun och klacken är 8 cm hög. Eftersom träskor har platå kan jag ana att den effektiva klackhöjden ligger på ca 6 cm. Det är med andra ord en väldigt behaglig höjd.

Enligt produktbeskrivningen passar den bäst på en smal till mellanbred fot. Jag har nog mellanbred med höga vrister och de sitter som gjutna på mina fötter. Jag brukar pendla mellan stl 38 och 39 och 38 sitter perfekt. Kanske att stl 39 också hade passat men jag är inte så förtjust när det blir för mycket utrymme fram- och baktill.

Och ett stort, stort plus för att jag inte fick någon som helst tendens till skoskav.
piuuk3
Den här modellen kostar 849 kr och det är en gedigen gjord träsko som spikats för hand. Kan inte anmärka på något.

Just nu har Piukk ett lanseringserbjudande som innebär att du får 10% rabatt med rabattkoden LANSERING2017.

piuuk träskor
Här är en produktbild jag lånat från hemsidan. 🙂

Andra snygga modeller från Piukk:

piuuk tofflor
De gula är ju helt ljuvliga. Klacken är på 6,5 cm.

Spana in tofflor från Piukk här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.