ANNONS:

Angripna av ankor och rätt trist sommarväder

angrippen av ankor
Tänkte att det skulle bli en lugn picknick med twinsen men det satte ankorna stopp för. 😉 De försökte sno våra nachos och barnen var inte sena med att dela med sig.

Det är inte ofta jag önskar mer värme, men hade det varit fem grader varmare hade det varit mer rimligt att bada i pool eller åka till stranden. Jag hade ju tänkt mig att det skulle bli en strandsommar. Men när jag kollar in väderprognoserna tio dagar framåt ser det sämre ut. Hur kul är det med 15 grader och regnskurar?

Jag får nog överge sommartänket och boka in andra aktiviteter istället. Bio är inte helt fel. Tipsa mig gärna om du vet fler bra aktiviteter i Skåne för 6-åringar. Det får gärna vara lite vetenskapligt. Lekland är nämligen inte min grej. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.