ANNONS:

3 hårprodukter som fixar sommarhåret

3 produkter som fixar sommarhåret
Här är tre hårprodukter som jag bara måååååste ha hemma.

Bra spray som inte är för hård

Jag valde att testa en helt ny och det blev Lanza Healing Style Design F/X med hårdhet 4/10. Jättenöjd än så länge. Jag använder den på två olika sätt – dels för att spraya i hårborsten och borsta ner småhår, och dels för att fixera lockar när jag använder locktång.
Finns att klicka hem här.

Spray som ger glans

Jag vet att jag tjatar om Gloss Spray från Lernberger Stafsing men den är väldigt bra att ha i längderna innan föning och efteråt för att ge glans.
Finns att klicka hem här.

Fönspray som skyddar mot värme

Slarva inte med värmeskyddet! Jag gillar Redkens Pillow Proof Blow Dry Express Primer. Sägs göra att det går snabbare att föna håret torrt, men jag gillar den framför allt för att den inte tynger ner håret på ett tunt hår som en fönlotion kan göra.
Finns att klicka hem här.

Inköpsställen: Kicks ger 15% rabatt på allt under sommaren annars rekommenderar jag också Eleven och Lyko som inköpsställen.

Har du någon hårfavorit du vill tipsa mig om? 🙂

2 Comments

  1. 26 June 2017 / 19:23

    Oh älskar Gloss Spray från Lernberger Stafsing som du gav mig. Den är så bra 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.