ANNONS:

5 av mina favoritboxar som du kan prenumerera på!

Detta inlägg är i samarbete med min webbtjänst Hittabox.se.

testagram
Testagram är en svensk prenumerationstjänst som startades redan 2013. Varje månad får du en ny box för bara 99 kr. Frakt ingår och produkter till ett värde av det dubbla (oftast). Se mina unboxinginlägg här för att spana in vad tidigare boxar har innehållit.

Läs mer om Testagram / Börja prenumerera

 

loddo
Loddo är också en fantastisk prenumerationsbox som jag ser som en utmanare till Testagram. Den utkommer varannan månad istället. Priset ligger också på 99 kr och värdet på produkterna brukar vara högre än för Testagram. Här kan du se tidigare unboxings av Loddo.

Aktuell rabattkod: midsommar17 ger 15% rabatt (sista dagen idag söndag)

Läs mer om Loddo / Börja prenumerera

 

Kökets box
Kökets box är en prenumerationsbox med produkter för köket. Den startades 2016 och är ett samarbete mellan TV4 och Köket.se. Medlemstidningen är fint utformad med bra recept. Jag ska hämta ut juniboxen idag. 🙂 Se tidigare boxar här.

Aktuell rabattkod: Hittabox99 – första boxen för 99 kr.

Läs mer om Kökets box / Börja prenumerera

 

glossybox
Glossybox är Sveriges första skönhetsbox. Samarbetar ofta med spännande influencers som får fronta boxen. Utkommer varje månad och kostar 139 kr per månad. Se tidigare boxar här.

Aktuell rabattkod: HITTABOXEN10 ger 10% rabatt

Läs mer om Glossybox / Börja prenumerera

 

lookfantastic juni3
Lookfantastic erbjuder prenumeration av skönhetsprodukter och boxen utkommer varje månad. Något dyrare än Glossybox men fler, spännande märken. Något lyxigare i och med det. Se tidigare boxar här.

Läs mer om Lookfantastic Beauty Box / Börja prenumerera

 

Hittabox.se samlar över 200 olika prenumerationsboxar. Jag brukar säga att det finns en box för alla. 🙂 Det finns allt från skönhetsboxar, matboxar och testboxar till husdjursboxar och boxar med öl eller vin. Det finns också pysselboxar för barn och inredningsboxar. Matkassar är en egen kategori som också finns på Hittabox. Och givetvis löpande prenumeration av rakblad och liknande artiklar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.