ANNONS:

Onsdagsfunderingar och ett rafflande möte

chiafrukost
Äter chiapudding och inser att jag skulle haft en dag till för att hinna med mer innan sommarlovet drar igång på allvar. Kunde inte midsommar ligga på en lördag? Det är alltid en liten dag till som fattas. 😉

På förmiddagen blir det läkarbesök med ett av barnen och sedan funderar jag på att ta en sväng om ett köpcentrum för att kolla in butiker och fota shoppingtips till bloggen. Om det inte redan är för mycket rea vill säga. Butiksrea är så tråkigt och jobbigt.

Imorgon hoppas jag hinna till Box Space för att jobba därifrån och då funderar jag på att köpa goda sillinläggningar på Delikatessen. Det blir nämligen midsommarmat till lunch på fredag. Tänker mig inte jättemånga rätter men de som ska finnas ska vara naggande goda. Lite sugen på att göra egen matjestårta också.

Ser verkligen fram emot midsommar som innebär en hel dag med olika typer av firande – brandkårsfirande är en helig tradition jag är uppvuxen med. Ska bli kul också att min bästa kompis kommer ner till Skåne så att vi kan uppdatera varandra. Det kommer att bli rafflande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.