Klänningar från Vila: blommigt, randigt eller enfärgat?

vila blommigt randigt
Jag har hittat tre riktigt fina klänningar från Vila. Den första är härligt röd och blommig. Klänningsmodellen påminner mycket om min favorit Vitinny.

Den andra är en skjortklänning och den finns som enfärgad och randig.

Blått passar mig inte jättebra, men den röda måste jag testa vid tillfälle. 🙂

Vilken klänning är mest du?

2 Comments

  1. 21 June 2017 / 20:04

    Hoppas det gick bra med mobilen och allt för någon vecka sen? Lämnade en kommentar på Bloglovin.. Jag ska ha krans-diadem från Åhléns i syntet i aprikos och vitt. Sedan kör jag nog på LBD till Midsommar. Kanske en från Nelly.Rött är jättefint men jag hatar kläder som inte är svarta eller marinblå. Kram till er! / Johanna Törnqvist

    • 26 June 2017 / 11:19

      Tack, ja det gick bra. 🙂 Hoppas du hade en fin Midsommar!! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.