Dagens outfit och lätt ångest efter ett besök i Helsingborg

gul3
Körde iväg till Helsingborg i morse för ett alumnimöte. Väldigt givande att prata med e-handlare. Jag gillar verkligen att prata företag och att diskutera problem och möjligheter. Och att dela tips. Dock får jag alltid lite lätt ångest när jag inser att jag varit iväg i över fyra timmar, det vill säga en halvdag, och inte kunnat vara produktiv. Försöker verkligen värdera min tid och kommer alltid fram till att det var värt det långsiktigt sätt. Dock skulle jag önska att det fanns en liknande grupp och alternativ i Malmö.

 

gul1
Tog på mig min gula klänning i modellen Vitinny från Vila. Första gången jag använder den. Som att bära solen. 😉

 

gul2
Guldig väska från Michael Kors och sneakers från Woden.

Min outfit – inköpsställen:

Klänning Vitinny, Vila

Sneakers Woden, Boozt

Väska Michael Michael Kors, Zalando – Reas just nu!!

 

 

2 Comments

  1. 20 June 2017 / 14:51

    Tack för idag, förstår att det är långt att köra men som du skriver så är det nog värt det 🙂 Vi ses i augusti !

    • 20 June 2017 / 16:00

      Tack själv! 🙂 Lägger ni ut schemaförslag i gruppen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.