ANNONS:

Barnkalas för tvillingarna

barnkalas5
Idag stod det 6-årskalas på agendan. De hade ett gemensamt kalas i år också eftersom kompisarna kom från förskolan och de går alla på samma avdelning. Ska bli spännande att se när de vill ha egna kalas. Fördelen med gemensamt är att det blir en bra mix av både killar och tjejer. Annars verkar det gå mot att tjejer bara bjuder tjejer. Och jag är väldigt oförtjust i när det blir för uppdelat i kön – förstår inte meningen med det och trivs inte själv i sådana grupper.

 

barnkalas2
Star Wars var temat på en tårta. Den hade kladdkakebotten och nutella.
barnkalas3
Och här Hello Kitty!

 

barnkalas1
Hello Kitty hade chokladbotten, vaniljkräm och hallonfromage. Båda tårtorna beställde jag från Mimmas Tårtdesign.
barnkalas4
Och så blev det godispåsar.

Jag brukar förlägga barnkalas till eftermiddagen och satsa på tårta, kakor och godis. I den här åldern är det ändå ofta detta som hägrar. Och jag är inte så förtjust att bjuda på korv eller annat som kan sättas i halsen. Vindruvor eller klubbor är inget jag skulle våga mig på heller.

Skulle jag satsa på mat skulle det blir tacos, spagetti & köttfärssås eller hamburgare. Lätt att hitta veganska alternativ också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.