Blommor, svullna ögon & svensk sommar

blommor2
Idag kan jag bocka av skolavslutning. Trevligt med skolavslutning i kyrkan, det blir mer högtidligt då på något sätt. Lärare och rektor fick varsin blomma. Jag försöker alltid ge förbrukningsvaror till pedagoger så att de ska slippa få drivor med små presenter som inte går att använda upp.

 

svullna ogon
I morse vaknade C med rejält svullna ögon. Det var så pass svullet att hon inte alls kunde öppna ögonen. Jag fick snabbt delegera ut till sambon att ringa vårdcentralen för läkartid och mamma att komma och hämta de andra barnen för skolavslutning. Dock gick svullnaden ner lite så att hon kunde titta åtminstone och läkartiden bokades av efter lunch.

 

regn
Eftersom det blev lite stressigt i morse (se bilden ovan) fick jag snabbt slänga på mig vita sneakers, jeans, vit blus och jacka från Morris. Tog med mig min genomskinliga och gula poncho från Zara. Vill ni se den i sin helhet?

 

jordgubbar glass
Efter avslutningen grillade vi hos mina föräldrar och avslutade med svenska jordgubbar och glass.

Känns som en riktigt somrigt dag då det omväxlande varit solsken och regnskurar. Som en äkta svensk sommar. 😉

Nu ska jag strax natta twinsen och sedan blir det lite förberedelser inför barnkalaset imorgon. Och jag kommer förstås att blogga om nya shoppingtips. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.