Tappade mobilen i toan & en jättebula i pannan

mobil i toaMobil i toan

Men vilken tokig dag det blev. Morgonen började med att ett barn råkade tappa en mobil i toan. Fick snabbt ta ut kortet och torka med papper. Mobilen har legat i ris hela dagen. Hoppas den inte blev alltför risig efter olyckan. Hoho, vad skojig jag blev. 😉

Det gäller att ha humor när tråkiga saker händer, och det är ju lätt att ha när det är materiella saker. Även om det inte var precis en ny iPhone känns det trist om det visar sig att den är förstörd.

Bra mellanperiod

Sedan hade jag en mellanperiod idag där allt flöt bra riktigt bra och jag bockade av det mesta från dagens lista. Några telefonsamtal jag inte hann men det får jag ta igen på måndag.

 

bula pannan
Rejäl bula i pannan

När jag hämtade på förskolan hade C en rejält svullen bula i pannan. Så pass svullen att hon hade fått mörka ringar under ögonen. Igår hade hon ramlat från någon gunga så jag trodde först att det var en bula efter fallet. Idag hade den svullnat upp rejält.

Det fick bli en tur till vårdcentralen och då fick jag bekräftat att det helt klart är ett myggstick som svullnat men också en påverkan från fallet eftersom hon var blå. Ikväll blir det till att badda med Alsollösning. Hoppas det går ner snabbt. Vad är det med myggorna nuförtiden?

Avslutning & kalas

Imorgon slutar största sonen 6:an, på lördag har tvillingarna 6-årskalas och på söndag har största sonen födelsedagsfest. Kommer att bli full rulle i helgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.