ANNONS:

Sega resultat på gymmet

pa gymmet
Jag tycker att jag kör effektiva, om än inte så långa, pass på gymmet. Men guuuuud vad lång tid det tar. Har verkligen försökt bygga till exempel biceps under våren men resultaten sniglar sig fram. Visserligen har jag ökat vikterna men det är oklart om jag byggt något.

Skrattar ihjäl mig när jag tänker på den gamla skrönan att tjejer ska ta lätta vikter många gånger för att inte få för bulliga musklar. Ha, ha, ha, ha!

Igår blev det ingen träning, om jag inte räknar med att sätta nät på studsmattan som var jobbigare än vad jag trodde, och idag blir det inte heller någon träning. Imorgon hoppas jag få till ett pass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.