Närmaste dagarnas händelser & tråkig leverans

leverans todo
Leverans av studsmatta

Tvillingarna fyller år i helgen och vad är då mer passande än en ny studsmatta? Även om det är superskönt att inte ha en studsmatta just nu som “står och skräpar i trädgården”, så saknar jag studsmatta eftersom det är såååå bra och underhållande för barn.

Den gamla hade gjort sitt så vi köpte en ny och valde hemleverans. Tråkigt bara att fraktbolaget inte var så kundvänliga. Allt ställdes precis, precis på tomtgränsen. Jag var beredd att gå ut och hjälpa till eller flytta bilden. Det slutade med att jag fick släpa in allt själv. När jag beställer från Ikea får jag sakerna till och med inburna – så olika service det kan vara.

Men nu är studsmattan i säkert förvar tills den ska monteras i helgen.

Vad händer idag & närmaste dagarna?

I eftermiddag ska jag ta med Anna på kontoret för att se vad hon tycker. Sedan ska vi på Start Up Live. Imorgon blir det en produktiv dag framför datorn, på lördag dubbel födelsedag och på söndag en trevlig bloggmiddag. Jag som aldrig går på bloggmiddag typ, men det är ett koncept jag velat testa. Dessutom passade tiden väldigt bra.

Hur ser slutet på din vecka ut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.