Därför skickas dessa flip-flops från Michael Michael Kors tillbaka

ff6

ff3
Jag beställde tre olika flip-flops från Michael Michael Kors hos Zalando och behöll de jag bloggade om här. Nu tänker jag visa upp de jag inte behöll och berätta varför. Tanken var aldrig att behålla alla tre par utan att välja ut max ett par – de mest passande.

Dessa i guldigt läder hade passat till både vardags och fest i sommar. Jag gillar att de är rejäla och sitter bra på foten. Dock så sitter de åt lite för hårt mellan tårna på mig. Så tyvärr får de skickas tillbaka.

Här finns de att klicka hem på rean!

 

ff1

ff2
Dessa i plast sitter också bra på foten och passar utmärkt på stranden, vid poolen men också vid andra tillfällen eftersom de är väldigt snygga. Anledningen till att jag trots allt valde ett annat par var att jag vill ha ett par sandaler som snabbt går att ta av och på utan knäppning.

Här finns de att klicka hem på rean!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.