ANNONS:

Sill, träning & bullar samt nedräkning till sommarlovet

sill
Äntligen fick jag till en sill- och nypotatislunch! Gräslöken har gått i blom men rödlök mixat med dill var inte dumt heller. Gillar mat som går snabbt att laga till.

 

traning15
Fick till veckans fjärde styrketräningspass. Skulle egentligen bara träna ben men det var så kul att jag körde armar och axlar också.

 

andra bullar
Största sonen hade hemkunskapsuppgift och valde att baka riktigt goda bullar. Skulle kunna tro att jag gjort dem själv – så goda var de. 😉

Missade att ta bilder vid grillningen ikväll. Det var full rulle så jag hann inte knäppa en bild. Jag testade en rub från Santa Maria som kom med senaste Smakbox. Fick full poäng av alla utom en.

Nu räknar vi ner till sommarlovet – tre veckor kvar bara. Stuga är fortfarande inte bokad, men vi är sugna på att hyra supernära stranden mellan Helsingborg och Falkenberg. Och så måste det vara ganska stort. Vi testade att hyra en normalstor stuga med två rum vid ett tillfälle, men insåg efter den gången att det inte fungerar med tre barn. Klaustrofobi! Så det får bli vanligt hus. Hoppas vi hittar något passande.

Jag tänker förstås inte ta semester i över sju veckor men eftersom jag kan jobba hemifrån planerar jag att få ihop tiden ändå genom att jobba effektivt och ta till kvällar och helger. Jag skulle inte ens kunna vara ledig en vecka för då krackelerar inkorgen. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.