3 solskydd/solkrämer som du får barnen att använda (och dig själv)

solskydd barn1
Alla som har barn vet hur trixigt det kan vara att smörja in barnen med kladdiga, kalla och obehagliga solskyddskrämer flera gånger under dagen. Därför vill jag tipsa om tre solskydd som fungerar för oss. Det är inte bara barnen som använder dem – vi vuxna använder dem också.

Clarins Sun Control Stick SPF30
Ett smart stift som funkar bra till mindre hudpartier som till exempel ansikte, öronsnibbar, axlar och nacke. Det är lätt att bättra på de utsatta ställena. En bra bonus är att den är enkel och liten att ha med i handväskan och det är ingen risk för spill.
KÖP HÄR för 192 kr (just nu)

Nivea Roll-on SPF50
Solkräm med mycket hög solskyddsfaktor som rullas på huden och sedan smörjs in. Fungerar också bra på större hudpartier. Barnen gillar denna skarpt.
KÖP HÄR för 95 kr

LOREAL Sublime Sun Dry Mist SPF 30
Du sprayar direkt på och det torkar snabbt. Det går väldigt snabbt att smörja in och barnen tycker det är kul och svalkande. Helt suverän på stranden t. ex. när det inte är så kul att använda solkrämer som blir till skrubbkrämer. 🙂
Hittar inget inköpsställe – kolla i butik

Hoppas min lilla guide kommer att underlätta sommaren för dig och dina eventuella barn. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.