ANNONS:

Fler förberedelser inför minglet igår & tack till Palladium, Mat.se och God Dryck

4jag jag3
Vilken heldag det blev igår! Är ganska seg idag! Först förberedelser hemma på förmiddagen. Fick ont om tid och fick snabbtesta kläder utan närmare eftertanke. Den svarta kavajen med slits i ärmarna och pumpsen visste jag redan att jag ville ha. Testade med vit volangkjol i skinnimitation (Zara) och röd blus (H&M).

 

jag jag3
Sedan vit blus (H&M) och en annan vit skinnkjol av imitation (Rut & Circle). Tog med mig mina Butterflyes (se på mattan). Så skönt att kunna byta skor.

 

jag jag2
Valde detta då jag kände för mycket vitt – det var sommarfint väder igår! Rött nagellack fick jag ta med och applicera precis innan mässan/minglet började!

 

jag jag1Hela outfiten. Fick springa till bussen och trodde först att jag hade missat den. Panik! Som tur var, var den också försenad.

 

annajag2
Anna och hennes sambo hämtade upp mig på busshållplatsen och sedan lämnade vi av saker på Palladium där vi höll till. Tack Palladium för ett fint samarbete. Efter ärenden tog jag ett glas rosé och Anna bubbel. Vad skönt det var med 15 minuters avkoppling innan kvällen skulle börja.

 

annajag3
Mat.se sponsrade med tilltugg och God Dryck med alkoholfritt ekologiskt bubbel. Stort tack!

Vi har fått en rabattkod av Mat.se som ger 165 kr i rabatt när du handlar för minst 700 kr. Ange bara SI165 så får du rabatten samt fraktfritt. Leveransen gick väldigt smidigt.

Och i samarbete med God Dryck är vi först ut att medverka i deras kampanj som innebär att om du taggar på Instagram med #goddryck och #swedeninfluencers skänker God Dryck 100 kr till Barncancerfonden. Vi fick dessutom välja att skänka 2000 kr Barncancerfonden. Ta bara en bild på på en flaska God Dryck och lägg upp. Så himla bra grej!

 

annajag1
En groupie precis innan minglet/mässan skulle börja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.