ANNONS:

Dagens outfit, bilder före & planer

fore2

fore4Här är före-bilder. Hittade nämligen på något spännande idag. Resultat får ni se om ca en månad, kanske innan dess. 😉

 

provrum 12

provrum 13
Passade på att ta dagens outfit-bilder i provrummet hos H&M. I ett annat inlägg kommer bilder på de kläder jag testade.

Jag tog typ samma kläder som igår kväll minus den svarta Morris-kavajen och pumpsen, då jag inte hann komma på något bättre. Så kan det bli ibland. 😉 T-shirt från Kenzo, skinnkjol (fake) från Rut & Circle, sneakers Woden och väska Modalu.

Ikväll blir det serien Grimm och slapping, imorgon logistik och födelsedagskalas. På söndag ska vi planera hela sommaren. Stuga måste bokas, jobbplaner måste ändras då vi ev. förlänger barnens sommarlov, alla tre barn ska byta skolor m.m.. Ser verkligen fram emot hösten. Får se vad jag hittar på till mig själv. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.