ANNONS:

Träningsdagbok senaste månaden – så här tränar jag

traning22
Äntligen har jag fått riktig fart på träningen. Senaste månaden har jag fått in många, korta styrketräningspass och det gör det lättare att få in i vardagen. Ca 5 min uppvärmning på crosstrainer och därefter ca 30 min styrketräning utan vilopauser. Så här har det sett ut:

17 april
18 april
19 april ben
20 april armar/axlar
21 april
22 april
23 april
24 april armar/axlar
25 april ben
26 april mixat
27 april
28 april ben
29 april
30 april armar/ben

1 maj
2 maj
3 maj ben
4 maj
5 maj armar
6 maj
7 maj armar

8 maj
9 maj ben
10 maj
11 maj
12 maj armar/axlar/mage
13 maj
14 maj ben

15 maj armar
16 maj ben

Detta är vad jag bokstavligt har skrivit in i kalendern efter träning och ofta har armar/axlar inneburit också rygg, mage och bröst t. ex.. Det blir 15 pass på en månad och det är jag jättenöjd med! 🙂

Jag fortsätter på samma vis ännu en månad men ökar proteinintaget. Hoppas jag håller mig frisk nu. 🙂 Peppar mig själv genom att beställa nya träningskläder. Visar dem i ett annat inlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.