ANNONS:

Dagens mest inspirerande föreläsare på The Yes Day i Lund

18299413_1849238175349400_353718040321327104_n
Var på ett heldagsevent i Lund idag som inleddes av Lotta Brattin som bland annat varit med och grundat Acne.  Otroligt inspirerande, genuint och bra. Jag upplever annars att många som föreläser enbart gör det för att sälja in sig själva eller för att de gillar att vara i centrum. Men icke Lotta – hon ville förmedla något. Bästa programpunkten idag!

Jag känner inte mer samhörighet med människor för att de råkar vara kvinnor. Jag kan känna mig lika besjälad med män.

Det var Ideon Innovation som stod bakom eventet The Yes Day och det var fint ordnat och med ett gott syfte – att få fler kvinnor att våga bli entreprenörer. Jag brukar inte gå på den här typen av event där bara kvinnor samlas i grupp eftersom jag gillar mixade grupper. Jag känner inte mer samhörighet med människor för att de råkar vara kvinnor. Jag kan känna mig lika besjälad med män.

Så även om jag gillade The Yes Day är det mixade event som gäller för mig. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.