Säkert smink och läckra lack hos Glamazon.se

Det här inlägget är reklam i samarbete med Glamazon.se.

Glamazon.se är en svensk webbshop som säljer hudvård och smink direkt från tillverkare eller auktoriserade leverantörer i Sverige – så att du kan vara trygg och veta att du får äkta produkter. De har skönhetsprodukter för både kvinnor och män. Några exempel på varumärken som erbjuds är Anatomicals, Cicamed, La Perla, Trind och Voluspa.

Jag tänker tipsa om mina favoritprodukter inom smink; nagellack från Ciaté närmare bestämt! Jag tycker att deras lack är enkla att applicera, snabbtorkande och hållbara. Jag har hittat fyra olika nyanser jag skulle vilja testa.

lack g
Det här gula nagellacket från Ciaté gillar jag skarpt. Du kanske tycker att jag är lite väl tokig i gult, men jag lovar, kanske, att inte tokmatcha med min gula klänning eller den gula kappan från Zara, men kan tänka mig det till en helvit outfit eller till jeans. Varför inte en i övrigt blå outfit och detta gula lack på Sveriges nationaldag?

 

lack gu
Ett ännu lyxigare alternativt till gult är guld. Perfekt till festen för att införa lite glam om outfiten i övrigt är helsvart. Matcha med guldig ögonskugga eller guldiga sandaletter och du blir kvällens partypingla.

 

lack ceri
Det här cerise lacket ser otroligt fräscht ut. Tänk dig en solbrun hud (gärna fake om jag får bestämma ;)) och krispigt vita kläder samt ett par snygga sandaler från Tory Burch eller Michael Kors. Det här lacket är också snyggt på tårna och lyser upp fint på stranden. Ett måste på semesterresan eftersom det fungerar både dag och natt.

 

lack red
Även om det snart är sommar tycker jag att ett mustigt, mörkrött lack fungerar bra. Det är lika fint året om faktiskt. Tänk dig det till ljusa vår- eller sommarkläder. Då syns det dessutom mer. Matchas med fördel till ett läppstift i snarlika mustiga nyans.

Vilken nyans passar din personlighet bäst? Det finns många fler nyanser att spana in hos Glamazon.se.

 

Det här inlägget är reklam i samarbete med Glamazon.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.