ANNONS:

Funderingar kring mitt hår – så här vill jag klippa det


Efter att ha haft halvkort hår i flera år börjar jag nu få lite längd på håret. Jag trivs bra i långt hår, samtidigt blir det mer frisyrigt med kortare klippning. Dessutom får mitt ganska tunna hår en helt annan fyllighet. Men jag tänker att de går ju på en timme att klippa det kortare, så det kan vänta. Jag vet också att blont är min grej – är inte alls sugen på att göra det mörkare.

Ska beställa tid till frisör nu i maj för slingning i botten, nyansering av färgen och minsta möjlig klippning av topparna. Frågan är bara på vilken salong jag ska testa. Vill ha någon som lägger slingor långt ner i botten. Tips? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.