Om jag kunde klona mig


I helgen måste jag verkligen se över maj månad. Har sagt ja till för mycket event och tillställningar och måste prioritera bort en del för att hinna vara produktiv. Jag brukar vara tidseffektiv men måste bli ännu mer effektiv. Eller så är alternativet att ta på mig konsultuppdrag som är lätt, snabbt och kul för mig och låta andra göra saker de är bra på. Ja, så får bli!

Vad tycker jag är lätt, snabbt och kul? Jo, att uppdatera blogg/hemsida/e-handel/sociala medier men också att lägga upp strategi vid digitala lanseringar. Andra kan få syssla med webbutveckling, programmering och bokföring.

Resten av kvällen blir det TV-tittande i soffan. Det förtjänar jag. Och du med! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.