Klädsel kavaj på bröllop – här är klänningarna

klädsel kavaj bröllop klänning
Jag fick en kul läsarfråga av Jennie som skrev så här:

Hej Käthe, jag ska på ett bröllop med klädsel kavaj och letar efter en passande klänning. Jag handlar gärna på MQ men har iinte hittat något jag gillar. Tacksam för tips! 🙂

Så trevligt med bröllop! Kavaj brukar innebära lite finare klädsel än till vardags men ingen hellång balklänning eller annat för glamouröst och glittrigt. Jag undviker gärna helsvart och helvitt på bröllop, annars är det fritt fram med färgerna. Rött fungerar till exempel utmärkt!

Jag hittade 5 klänningar hos MQ. Ha gärna en fin sjal över axlarna till nr 1 och 2.

  1. Rosa klänning, Part Two
  2. Blommig klänning, Stockhlm
  3. Mörkblå klänning, Saint Tropez
  4. Rosa klänning, Dry Lake
  5. Blommig klänning, Dry Lake

Ha det så trevligt på bröllopsfesten! 🙂

2 Comments

  1. Jennie
    28 May 2017 / 21:34

    Tack för tipsen! Jag berättade inte så mycket om mig själv men jag gillar inte rosa eller långärmat, men jag hittade denna klänning till slut. https://www.mq.se/article/flora_lace?attr1_id=11986 Den är mera åt det grön turkosa hållet än vad som syns på bilden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.