Drinktips: cava + persikopuré & en del av dagens

belliniIgår testade jag att blanda persikopuré och Cava. Cava och champagne blir så mycket godare med lite fruktigt och sött till. Ska jag välja favoritvin så vinner rött lätt – särskilt jämfört med torrt, vitt och mousserande vin. Men Bellini gillar jag skarpt, har dock aldrig testat att göra det själv.

Jag mixade persikor i sockerlag (bort med den mesta av sockerlagen först) och sedan hade jag några msk puré i varje glas innan jag fyllde på med cava i omgångar. Bra som välkomstdrink och lätt att göra alkoholfri/barnvänlig.
bellini3
Fick snabbt hoppa i något innan gästerna kom igår. Tog min t-shirt från Kenzo och svart kjol från Zara.

 

lf beauty1
Använde foundation från Laura Geller som på bara några dagar har blivit en ny favorit. Använder det ovanpå BB-kräm eller foundation. Den fanns med senaste Lookfantastic Beauty Box.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.