Dagens outfit & möten i Malmö

solglasInledde dagen med morgonträning igen. Uppvärmning på crosstrainer i 5 min och styrketräning i ca 30 min. Totalt med dusch och logistik tar det en timme. Detta upplägg kommer att passa mig bättre än att träna hela kroppen som en tok och sedan bli sjuk. Fyra dagar i veckan är målet. Idag körde jag armar/axlar och imorgon blir det ben igen.
zara39
Även om det varit soligt idag är det kallt i luften. Fick bli min beige ullkappa.

 

holy greens2
Efter Annas och mitt möte på Palladium blev det lunchmöte på Holy Greens. Där träffade vi på Maria Busck som förstås kommer på Influencermässan. Synd jag missade att ta ett foto. Jag får skylla på att jag var hungrig och därför inte tänkte klart. 😉

 

jagidag14

jagidag12
Sedan vidare till Zara eftersom jag ville ta några foton till bloggen. Kommer att separat inlägg med shoppingtips.

 

jagidag11
Jag kisar alltid i dagsljus. Värsta fotoplatsen för mig.

 

zara30

zara29
Blus från COS, kappa Esprit, halsduk Missoni, boots Isabel Marant och väska Michael Michael Kors.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.