Lookfantastic Natural Beauty

Det här inlägget är i samarbete med Hittabox.

lf beauty4
Igår fick jag hem senaste beautyboxen från Lookfantastic. Temat denna månad är Natural Beauty.

 

lf beauty2I aprilboxen finns produkter som ska ge en bra grund för makeupen; rengöring, sheetmask, serum och CC-kräm. Därefter en ljusreflekterande foundation samt kräm för benen (åååå, vad jag behöver denna för mina vinterbleka ben) och en handgel som är bra att ha i handväskan.

Jag gillar att Lookfantastic alltid har med spännande och bra varumärken.

Se också unboxingfilmen jag gjort:

 

Vill du ha en egen beautybox från Lookfantastic? Här kan du beställa!

 

Det här inlägget är i samarbete med Hittabox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.