ANNONS:

Vardagsfrukost och Influencermässa

tisdag
Eftersom jag gillar vad jag gör har jag inget problem med vardagen. Men herregud, vad jag är trött så här första dagen med extra tidig morgon! Hade det inte varit för allt kul som händer just nu hade jag nog somnat framför datorn. 😉

Laddade upp i morse med min standardfrukost chiapudding igen efter massor av bröd, räkor, sill, ägg m.m. i påsk. Det satt mycket bra! Såg samtidigt att 8till5 tipsar om Influencersmässan den 23 maj. Det är nästan bara en månad kvar så det är dags att börja detaljplanera den här veckan. Lite kul att jag drack kaffe ur 8till5-muggen. 😉

Har fått en del frågor vad Influencermässa är och det är utställande företag samt minglande influencers och brands/företag som alla har ett gemensamt intresse; influencer marketing. Här finns biljetter och mer info!

Under förmiddagen har jag skickat ut pressmeddelanden och blivit intervjuad, men nu ska jag dra mig tillbaka och blogga. 🙂 Något speciellt jag ska blogga om?

2 Comments

  1. Jennie
    24 April 2017 / 22:16

    Hej Käthe, jag ska på ett bröllop med klädsel kavaj och letar efter en passande klänning. Jag handlar gärna på MQ men har iinte hittat något jag gillar. Tacksam för tips! 🙂

    • 24 April 2017 / 23:19

      Tipsar om 5 klänningar i ett inlägg. Hoppas det hjälpte dig. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.