ANNONS:

På besök hos Vellingeblomman för att insupa påsk

vellingeblomman3
Igår åkte vi till Vellingeblomman vilket barnen verkligen hade sett fram emot. Jag såg det som ett sätt att aktivera barnen och samtidigt få lite inspiration.

 

vellingeblomman5
Det fanns kaniner och lamm. Efter dessa kaniner i normal storlek såg vi extremt stora monsterkaniner – som om de hoppat ur en saga. Stora och fina var de. Blev så förtrollad av dem att jag glömde ta kort.  😉

 

vellingeblomman1
Detta påskpynt i plåt tyckte jag var fint.

 

vellingeblomman2
Den här varianten gillade jag, men jag tyckte 699 kr var för dyrt för påskpynt som man kanske har uppe i en vecka. Ja, jag tänker på normalt folk. Jag har ju mitt två veckor innan också. Haha! Så det kanske hade varit lönt i alla fall. 😉

 

vellingeblomman4
Och så fikade vi på det nya stället.

Vellingeblomman har gjorts om en hel del och det blir mer löpande band och att man själv tar kaffe/cappuccino i det nya kaféet. Kan dock inte klaga eftersom det funkade smidigt. Men det är klart, det är inget lugnt mysfik längre. Kan tycka att utflyktsmål som nyligen startat har mer charm men samtidigt förstår jag att man vill växa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.