Min lördag med sheet mask, god mat & gul klänning

lordag9
Innan makeup la jag en sheet mask. Så populära de har blivit! Finns väldigt billiga till extremt lyxiga. Min mask heter CoQ10+ Caviar Face Sheet Mask och kommer från Skin Rebublic. Jag fick med den i en skönhetsbox men minns inte om det var Lookfantastic eller Glossybox. Den dränkte verkligen in mitt ansikte i serum och gav fukt. Perfekt innan makeup då den både blir jämnare och håller bättre.

 

lordag8
Lockade håret.

 

lordag7
Ett glass champagne innan middagen på Mrs Brown. Godaste var dock Bellini som jag återupptäckte; Cava och persikopuré.

 

lordag5
Supergod förrätt; rimmad laxtartar med syltad pepparrot.

 

lordag4
Perfekt stekt lamm och rödbetor i olika former.

 

lordag3
Och slutligen valde jag en klassisk crème brûlée. Alla andra verkar trötta på den men inte jag. 😉

 

lordag2
Gick förbi Sök & Finn. Kul att butiken fortfarande finns kvar. Måste dit där en dag och spana in bergskristaller.

 

lordag1
Väl hemma kom jag på att jag inte fått till en dagens outfit-bild. Den gula klänningen från Zara. Igen! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.