Dermosil – makeup online tillverkad i Sverige och Norden

Det här inlägget är i samarbete med Dermosil.

dermosil makeup
Dermosil är ett finskt företag som grundades 1983 och tillverkningen sker i Sverige och Norden. Produkterna är dermatologiskt testade, det vill säga på människor, och märket får använda Allergi- och Astmaförbundets logga. Eftersom Dermosil har egna fabriker och eget lager kan produkterna ha låga priser.

Dermosil erbjuder skönhetsprodukter inom kategorierna hudvård, makeup och hår men också kosttillskott. Jag har valt att kika närmare på deras makeup online.

dermosil makeup online
Här är 8 makeup-produkter jag valt att spana in lite mer och som jag tycker verkar intressanta.

Dermosil Makeup crème
Foundation som finns i tre olika nyanser; fair, medium och dark. Jag skulle tro att fair hade passat mig bäst. Priset ligger på 98 kr för en pumpflaska på 30 ml.

Dermosil Uppfräschande Makeup Fix
Sprayas ovanpå makeupen direkt efter att den är lagd för att fixera. Kan också användas under dagen och kvällen. 50 ml kostar 54 kr.

Dermosil Trio Ögonskugga chocolate
Tre ögonskuggor i bruna toner hade passat mig bra. Just ögonprodukter tycker jag är viktigt – de får inte irritera mina känsliga ögon. Etuiet kostar 82 kr.

Dermosil Baked Duo Ögonskugga
Vill du bara ha två bruna ögonskuggor finns den här duon också för 55 kr. Självklart finns både denna och trion i andra färger.

Dermosil Aina crème fair
En foundation särskilt anpassad för dig med ljus hud. Enligt produktbeskrivningen är den särskilt lämplig vintertid så jag antar att den skyddar huden bra och är ganska krämig i konsistensen. Priset ligger på 104 kr.

Dermosil Brun utan sol
Jag är som blekast den här tiden på året. En lätt, gyllende ton hade gjort under på mig. Den här brun utan sol-krämen går att använda både på kroppen och i ansiktet. Priset ligger på 71 kr.

Dermosil Dip-in Nagellacksremover
Nagellacksremover som dip-in är något jag älskar eftersom det går snabbt och underlättar vid nagelborttagning. Priset ligger på 61 kr och då får du en stor burk på 75 ml. Mitt tips är att köpa två; en för ljusa lack och en för röda/mörka lack.

Duo Concealer
Concealer är ett måste när jag lägger makeup. Den här innehåller två olika nyanser så att jag kan blanda till precis den nyans jag vill ha. På vintern blir det en ljusare och på sommaren kanske jag behöver något mörkare. Denna duo får du för 66 kr.

Visst är det bra priser? 🙂

 

Det här inlägget är i samarbete med Dermosil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.