Dag 1 i Helsingborg: Föreläsning och after work med e-handlare #premeet

tis1
I morse med min piggt gula resväska. Lämnade av min äldsta son innan jag fortsatte mot Helsingborg för att bara tänka e-handel.

 

tis2
Lunchföreläsning med jurister från Vinge om digital marknadsföring. Otroligt intressant tycker jag. De fick så många frågor, av mig bland annat ;), att de inte hann säga allt de tänkte. Contentor bjöd på lunch. Tackar!

 

tis4
Otroligt fin utsikt från hotellrummet.

 

tis5
Så här såg jag ut under dagen. Jag behöll den röda kappan och det är jag glad för. Blusen under kommer från Cos.

Efter en snabbdusch var det dags för after work/pre-meet inför morgondagens Emeet som Ehandel.se håller i. Resurs Bank var sponsor av mat och dricka. Tack! Otroligt trevligt att kunna sitta ute och njuta av god mat och gott vin.

Nu är jag redo för sängen! Imorgon väntar en heldag till med e-handel. Det ser jag fram emot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.